Wednesday, December 29, 2010

mak, saya pilih hadiah ini.....yess..!! i get it

i choose this one


..inilah hadiah yg saya mahu..





original jeep

yeyy!!!nk pilih hadiah best2 utk diri sendiri...


excited memilih hadiah utk diri sendiri





pilih hadiah kam0o....
....
...
..
.
yeahh...inilah masanya untuk memilih hadiah


Tuesday, December 28, 2010

kek...





"rumah tibe bergulap gelita...tibe2 ad chya lilin menerangi mata....."

thanks kpd my mum and dad krn wat suprise...really hepi..!!!kek yg memang sedapppp!!!tenkiu mak, tenkiu ayah, tenkiu adik2....korg mmg best...

Thursday, December 16, 2010



charming...charming...!!!

ccaakkkk!!!
(tade motif =P)

Wednesday, December 15, 2010

Juz for u...


Waaahh...special utk awak....cklat ni mmg beshh...round2 punyer round akhirnya dapat gak blikan utk awak....ssooo...hepi when i see this..

skandal terbaru...hehehehe...


haha...agak2 ni pic sapa??adik aku, akak aku??makcik sblah rumah aku or...skandal aku...haha....sapa yg ckp nama yg disebut...tpukan dan tndangan tok korang...sbnrnya ni lah mak aku....pe la wei...

Tuesday, December 14, 2010

saya seorang yang skema..hahah...weekk!!!



Tada.....ni pic tahun lepas..comel kn??haha..masa ni aku baru sem 1...junior la katakan..pkaian kemas jek...skema nak mampos masa ni...prangai pon sopan jek..maklumlah baru2 lg...

clubing di kedai makanan segera...





acara makan2 bersama keluarga...dr shoping2 kt bandar...tiba2 si ayah dan emak ajak makan malam di kentucky fried chicken....pic ni diambil ketika kelaparan (kebuluran)...hihihi!!

Monday, December 13, 2010

hate pimple....damn..!!!

tanda2 sudah matang adalah muka tumbuh jerawat???haha...mcm tahyul....dulu aku mmg xpecaya fakta ni....akhirnya akhir form4 i have pimple kt muka...aahh, damn...so da mcm2 product aku pkai tok ilang bnda ala ni kt muka....bedak sejuk, beras kunyit, tepung korma gamaknya pon aku da try...tp xmnjd..mujur sains sbg pnyelamat dunia kayak spiderman...haha...means, aku hnya pkai product b'asaskan teknologi atau lebih tepat cara moden...pkai cream, washer dan lain2nya.....



ini dia..nivea for men..bukan nivea pomen kereta or nivea posmen....stakat ni product ni mcm bgus...smpai ada yg tegur muka i bersih..huhu...dgn wangian yg besh dan harga yg murah gila2..aku pon try...hasilnya......kita tggu mggu dpn...haha

Mari Makan Kek...=)



Selamat Hari Lahir Emak....
Kita doakan emak dimewahkan rezeki dan disayangi Allah..ulang thun ke brape ni??huuhu...pic kek tu leh jwab kn...hehe..love u mom..........=)

Muharam....

Alhamdulillah....Allah masih lanjutkan usia aku...klau ikot kalendar islam maknanya da awal tahun...so, aku perlu memikir apa, mengapa dan kenapa azam baru aku untk tahun ni....nak jadi baik, nak jadi polis..haha..seriously aku benci polis...ttteeettt!!!..
aku nak jd spt haiwan...haahh????bukan jd binatang....tp sikap baik yg Allah programkan kpd mreka2 ni agar kita mngambil iktibar....(dgn nada baik spt tok guru)...aku nak jd spt semut, ratu lebah, dan kucing....

jd aku spt
1.semut yg rajin
2. ratu lebah yg disayangi ramai
3.kucing yg penuh dgn kasih sayang dan comel...haha...

nmpk mcm annoying....tp aku cuba....=)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...